Bočna klizna sekcijska vrata

Vrata za posebne ugradbene situacije i zahtjeve

Hörmann bočna sekcijska vrata idealno su rješenje za posebne situacije ugradnje. Ova se vrata otvaraju dugačije od krilno podiznih, sekcijskih i garažnih rolo vrata – ne prema gore, već u stranu. To je velika prednost kad primjerice mjesto pod stropom garaže služi za pohranu predmeta (dasaka za surfanje i sl.) i treba ostati slobodno ili kad se vratno krilo zbog uvjeta na mjestu ugradnje (kosi krov, niski nadvoj, cijevi koje smetaju) ne može zaustavljati ili montirati ispod stropa.

Sandwich paneli debljine 42 mm ispunjeni PU pjenom oduševit će Vas vrlo dobrom zvučnom i toplinskom izolacijom, a jednako tako i izrazita stabilnost vratnog krila i ugodno mirno kretanje.

Pregled motiva

Svoja vrata izaberite između sedam motiva vrata – od elegantnih M- i L-žljebića, preko klasičnih kazeta do ekskluzivnih dizajnerskih motiva s ostakljenjima i aplikacijama od plemenitog čelika.

Vi birate

Oblikujte svoja garažna vrata baš onako kako želite.
Možete birati između 4 površine, koje će se bojom uskladiti s izgledom Vaše kuće. Pritom možete birati između 15 cijenom jednakih preporučenih boja, oko 200 boja prema RAL karti i 3 Decograin dekora. Kako bi Vaša vrata što dulje ljepo izgledala, površina je naših vrata optimalno zaštićena od hrđe. Kapi kiše jednostavno kliznu niz vruće pocinčani materijal i kvalitetan obostrani temeljni premaz od poliestera.

Galerija slika

Akcijske ponude koje će Vas sigurno oduševiti

Kolna i ostala vrata vodećeg proizvođača u Europi po povoljnoj cijeni.