PVC ULAZNA VRATA

ODABERITE PVC ULAZNA VRATA KOJA VAM ODGOVARAJU

Skriveno krilo, aluminijska obloga, boja ili dekor; nema neostvarenih želja u odabiru izgleda.

ULAZNA VRATA 116-70
PVC ulazna vrata

ULAZNA VRATA 116-85
PVC ulazna vrata

OPCIJE ZA PVC VRATA

Izabrali ste ukrasni panel, boju i rukohvate za vaša vrata, ali želite nešto jedinstveno, uočljivo, elegantno i naprosto očaravajuće? Želite podići estetsku vrijednost vaše kuće na najvišu razinu?

ZAVARENO ČELIČNO OJAČANJE
Čelična ojačanja u vratima rezana pod kutom od 45° te zavarena u jednu cjelinu.
Uz vrhunski profil, sistem profila i okov, ulazna vrata moraju imati i spojenu unutarnju čeličnu strukturu (ojačanje) da bi bila prvoklasna.
Naša PVC ulazna vrata izrađena su iz najboljeg PVC profila u sistemu najvećeg profila krila (116 mm) s ugrađenim najnaprednijim okovom. Za najviše performanse imaju spojeno čelično ojačanje na način da su čelični profili u vratima rezani pod kutom od 45° te su na njihove krajeve ubačene specijalne spojnice za tu namjenu i one su zavarene, stoga je čelično ojačanje u jednoj cjelini, što značajno poboljšava statiku i dugotrajnost samih ulaznih vrata.
Naša vrata i nakon mnogo godina korištenja funkcioniraju kao i prvog dana.
OPCIJA SKRIVENO KRILO
PVC ulazna vrata sa skrivenim krilom
Atraktivan, zavodljiv i nesvakidašnji izgled

Izabrali ste ukrasni panel, boju i rukohvate za vaša vrata, ali želite nešto jedinstveno, uočljivo, elegantno i naprosto očaravajuće? Želite podići estetsku vrijednost vaše kuće na najvišu razinu?

Super, jer za vas u ponudi imamo opcije:

skriveno krilo jednostrano (izvana)
skriveno krilo obostrano (izvana i iznutra)

Također, uz izuzetnu estetiku, sa sistemom skrivenog krila dobili ste povećanu zvučnu i toplinsku izolaciju te pojačanu statiku.

Opcija skriveno krilo dostupna je uz ukrasni panel, boju panela te rukohvat po vašem izboru.

OPCIJA ALUSKIN-ALUMINIJSKA OBLOGA
Pametna tehnika, plemenit dizajn i dugoročna radost
Elegantna je optika trenutačno u trendu i to u cijelom području građevine. Izgled vaših vrata može se oplemeniti aluminijskim oblogama aluplast ALUSKIN.
Pritom se radi o kombinaciji izuzetnih toplinskih karakteristika PVC profila i izuzetnog izgleda aluminija te u toj zajedničkoj igri nastaje proizvod na najvišoj tehničkoj razini, lijepe forme i dizajna koji u sebi krije individualnost.
Završna boja aluminijske obloge moguća je u mnogobrojnim bojama iz RAL karte, tako da nijedna želja neće ostati neispunjena.